"Ziua nuntii noastre a reprezenta pentru noi o zi magica in care ne-am putut trai propriul basm. Ii multumim lui Cristi Stoica pentru momentele si amintirile oferite. Ca un adevarat profesionist s-a ridicat la asteptarile noastre prin pasiunea si inspiratia de care a dat dovada dar si prin simtul umorului cu care am fost tratati."
Andreea & Florin, 27 Octombrie 2016

 

"Prin profesionalismul si implicarea de care a dat dovada a reusit sa transforme ziua nuntii noastre intr-o poveste minunata pe care o vom putea spune mereu cu mare placere  prin intermediul imaginilor realizate. Suntem foarte incantati de colajul realizat  la nunta noastra care exprima atat de detaliat trairile si momentele pline de emotie care au marcat aceasta zi minunata pentru noi si cei dragi. A fost o reala placere sa colaboram cu voi. Ne vedem la botez!"
Mihaela & Alex, 12 Septembrie 2016

 

"Dupa o lunga alergare dupa rochia de mireasa, constumul de ginere, marturii, invitatii de nunta am ajuns in stadiul de a apela la serviciile unui fotograf profesionist. Tot ce urma sa se petreaca trebuia imortalizat cat mai bine si profesionist de catre un fotograf. Cristi Stoica pe langa profesionalismul fara cusur ne-a oferit si momente comice dar si momente serioase, stiind sa ne suprinda de fiecare data."
Andrei & Oana, 09 Iulie 2016
Acasa | Despre mine | Portofoliu | Video | Contact